'ALZHEIMER OBOLIO OD MODRIĆA': / Kapetan na stupu srama zbog promjene dijela svjedočenja protiv Mamića: 'E, moj Luka...'

Image

Jučerašnje svjedočenje Luke Modrića na suđenju u procesu protiv Zdravka Mamića i još trojice optuženih, koji se vodi na Županijskom sudu u Osijeku, izazvalo je burne reakcije u javnosti.

14.6.2017.
8:36
VOYO logo

Jer, činjenica da je Luka Modrić promijenio dio svog svjedočenja protiv Mamića mogla bi ozbiljno narušiti temelje optužnice protiv “savjetnika” u Dinamu, o čemu možete više saznati u video analizi Net.hr-a.

Image
VIDEO ANALIZA NET.HR-a: /

Kako je Luka Modrić promijenio iskaz i hoće li zbog toga sada pasti USKOK-ove optužbe protiv Mamića

Image
VIDEO ANALIZA NET.HR-a: /

Kako je Luka Modrić promijenio iskaz i hoće li zbog toga sada pasti USKOK-ove optužbe protiv Mamića

MAMIĆ OPET NAPRAVIO CIRKUS NA SUĐENJU, IZDERAO SE NA ODVJETNICU: ‘Gubite se, ne trebate me braniti. Branit ću se sam!’

Image
Image

VIDEO ANALIZA NET.HR-a: Kako je Luka Modrić promijenio iskaz i hoće li zbog toga sada pasti USKOK-ove optužbe protiv Mamića

REZULTATI ANKETE NET.HR-A: I dok Vrbanović napada goste po studiju, stigli su poražavajući rezultati za izbornika Čačića

Na društvenim mrežama je planulo. Komentara na račun Modrićeva svjedočenja ima bezbroj, pravo more. Modrićevo “kratko pamćenje” izazvalo je lavinu reakcija ljudi na društvenim mrežama koji se brutalno sprdaju s najboljim hrvatskim nogometašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I osuđuju ga da je otvoreno stao u obranu "svog šefa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski gradski vijećnik, ali i savezni nogometni sudac Martin Pauk je na svom Facebook profilu objavio post vezano za promjenu iskaza Luke Modrića u kojem poručuje:

"Mi ćemo, dragi Luka, igrati za raju, a ti za taktiku ili taticu, kako hoćeš". A satirični portal Sprdex na urnebesan način poručuje kako je "Alzheimer obolio od Modrića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim povodom donosimo vam najzanimljivije komentare čitatelja na temu dana u Hrvatskoj koja danas dobiva svoj nastavak u obliku svjedočenja Dejana Lovrena u procesu protiv Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NAJZANIMLJIVIJI KOMENTARI ČITATELJA NA TEMU MODRIĆEVE PROMJENE ISKAZA

"Jadni Modrić, izgubio se u vremenu i prostoru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"E, moj Luka, gdje je nestao čovjek".

'Potpisao antidatirani dokument'

"Luka je punoljetna osoba, živi u Europi i vrlo je dobro upoznat s obvezama koje ima u odnosu na plaćanje poreza. Zna i da je potpisao antidatirani dokument što sada negira navodnim "ne sjećam se !?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BURNA REAKCIJA TORCIDE: ‘Za verbalni delikt zatvor, za lažni iskaz i sudjelovanje u pljački – kapetanska traka’

"Mamićeva klika je toliko splašila maloga Modrića da na sudu kad bi ga netko slučajno pitao kako se zove rekao bi da ne zna. Pa dajte tog lopovčinu maknite iz javnog života i nacionalizirajte sve ono što je zaradio na lihvarenju. Sud griješi na jadnicima u očekivanju da će brzo umrijeti, pod raznim nedopustivim postupcima, ali ovdje nema toga kada se radi o lihvaru. Lov na lihvare treba se otvoriti i biti nekažnjiv".

'Zbog laži i promijenjenog iskaza zatvor, pa ti muljaj'

"Toliko je puta sa svojom šupljom glavom udario loptu pa je dobio amneziju, dno dna od čovjeka...."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih se baš složila! Uvjerena sam da je Luka pošten i častan momak. Vjerujem da iza svega stoje ucjene, prijetnje, pritisci..., a plaćati skupu cijenu i možda čak uvaljivati i cijelu obitelj u 'pogibelj', jednostavno ne vrijedi".

Image
Image

"Pokazao je svoj karakter da se da prodati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog laži i promijenjenog iskaza zatvor, pa ti muljaj".

"Sramota do Boga. E, moj Luka (i tebi slični)... dok stotine, tisuće djece diljem Hrvatske skupljaju tvoje sličice i lijepe postere 'repke' ti, uza sve milijune koje imaš, dršćeš i praviš budalu i od sebe i od nas samo da se ne zamjeriš Mamićima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kriminal je tako očit da se vidi iz svemira'

"Hrvatska realnost... žalosno, ali tako je".

"Izgubio se čovjek u sjećanju, zaboravio ili se zabunio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lik podigne 52 milijuna kuna u gotovini i odnese Mamiću, a na račun kluba sjelo 67 milijuna kuna od transfera i on digne 52 i odnese ih Mamiću koji je u to vrijeme direktor kluba, Mamić i direktor vodi transfere i uzima lovu od njih. Majko mila, to ima samo kod nas".

"Kriminal je tako očit da se vidi iz svemira... A samo ga naši jadni sudovi ne vide... Zato se Mamić može tako smijati i milijune skrivati i dalje. Gospodin Prodanović samo ruši svoj ugled braneći stalno takve... iako znam... radi za novac... Ali zar ne bi trebao imati kakve kriterije... Pa i sudovi... Izgleda da se samo prave da nešto rade, jer jesu li ikada ikoga od takvih osudili, a znam i da neće... Neće jer su velike pare u pitanju, ali će zato one male. Male pare kad su u pitanju, tu su neobično revni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo