AKO JAMES NIJE OVOJ SEKS BOMBI ZNAO REĆI NE, KAKO ĆETE VI? / Njene obline tješile su zvijezdu Bayerna dok je bio u Kovačevoj nemilosti

Image
Foto: Instagram

Ruska manekenka osvojila je srce Bayernove kolumbijske zvijezde Jamesa Rodrigueza

13.3.2019.
18:44
Instagram
VOYO logo

James Rodriguez prolazi kroz nekoliko turbulentnih godina. Nakon što je eksplodirao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. i zaradio veliki transfer u Madrid, njegova karijera nije išla putem koji je zamislio.

U Madridu nije uspio izboriti mjesto u prvoj postavi te je otišao na posudbu u minhenski Bayern. Čak je i u Bavariji imao problema s trenerima, tako da su mediji pisali i o sukobu s Nikom Kovačem početkom sezone. Van terena, situacija je bila jednako kaotična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, mediji su se raspisali o bračnoj nevjeri Jamesa Rodrigueza, nogometaša Reala, no on je opovrgnuo glasine da mu je ljubavnica ruska ljepotica Helga Lovekaty. Kolumbijski reprezentativac je inače u braku i ima trogodišnju kćer pa su i Ruskinja i nogometaš odmah odbaciti spekuliranja. Vjerujete li nogometašu na riječ? U nastavku vam prenosimo nekoliko Helginih fotografija pa procijenite sami govori li istinu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo