BUSTED! / Video Snoop Doggy Dooga kako puši travu na Super Bowlu upravo kruži internetom

Image
Foto: Profimedia

Snoop Doggy Dogg snimljen kako prije nastupa na Super Bowlu puši travu

15.2.2022.
9:48
Profimedia
VOYO logo

Los Angeles Rams postali su druga momčad koja je osvojila Super Bowl na domaćem stadionu, pobijedivši u finalnom dvoboju doigravanja za prvaka NFL-a Cincinnati Bengals sa 23-20 u dvoboju odigranom u noći s nedjelje na ponedjeljak na SoFi stadionu u Los Angelesu.

Image
POTAJNO GA SNIMILI /

Ludi Snoop Doggy Dogg uhvaćen u nezgodnom trenutku na 56. Super Bowlu: Evo što radi kad misli da nitko ne gleda

Image
POTAJNO GA SNIMILI /

Ludi Snoop Doggy Dogg uhvaćen u nezgodnom trenutku na 56. Super Bowlu: Evo što radi kad misli da nitko ne gleda

Spektakl kakav SAD ne pamti

Bio je to dosad najveći spektakl, što se tiče Super Bowla, prema brojkama. Naravno da su oboreni svi rekordi u ciframa i zaradi, a na poluvremenu utakmice dogodila se zanimljiva situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kao gosti su nastupili veterani rapa, među njima i poznati Snoop Doggy Doog. Čitani New York Post prenosi kako je Snoop, prije nego što je izašao na pozornicu za nedjeljni epski Super Bowl 2022 show, pušio travu.

"U videu koji trenutno kruži društvenim mrežama, Snoop se vidi kako puši ono što zasigurno izgleda kao trava u trenucima koji su prethodili nastupu sa zvijezdama iza back stagea, na kojem su također bili Dr. Dre, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Eminem i iznenađenje gost 50 Cent", pišu Amerikanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznat po pušenju ćibice

Nije to ništa čudno. Snoop je poznat po tome kako prije nastupa, nekad i za vrijeme čak (sad rijeđe nego prije), puši marihuanu. Veliki je ljubitelj marihuane, poznat i kao zagovornik legalizacije. OVDJE možete pogledati video koji upravo kruži društvenim mrežama.

Nastup su pohvalili obožavatelji online, a neke od najvećih zvijezda na stadionu SoFi potpuno su ga izgubile u nedjelju navečer, uključujući LeBrona Jamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači gledali nastup rap veterana

Igrač Bengalsa Evan McPherson, koji je bio heroj Cincinnatija tijekom cijelog doigravanja, ostao je na terenu kako bi gledao šou, zajedno s Clarkom Harrisom, prema NFL Networku. Harris je čak prenio svoje planove za poluvrijeme Marku Cannizzaru iz The Posta uoči Super Bowla 2022...

“Svi koji će biti na toj pozornici poluvremena su ljudi koje sam odrastao slušajući cijeli život – Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg – tako da ću samo ostati na terenu na poluvremenu i gledati šou, njihov nastup “, rekao je Harris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo