Swatch Beach Volleyball Major Series / Na RTL-u najbolje od svjetske odbojke na pijesku

Image
Foto: RTL

Najbolje svjetske igračice i igrači odbojke na pijesku stižu u Poreč otvoriti najprestižniju svjetsku seriju

1.6.2015.
12:08
RTL
VOYO logo

„Veselim se što će RTL ponovno biti dio jedne velike i lijepe sportske priče. Odbojka na pijesku je vrlo atraktivan i zabavan sport i siguran sam da će ovim turnirom privući brojnu publiku na novoizgrađeni stadion u Poreču, ali i ispred malih ekrana“, kazao je RTL-ov sportski reporter Antonio Vuksanović koji će, uz gosta sukomentatora, ljubitelje ovog atraktivnog sporta voditi kroz prijenos polufinalnih i finalnih mečeva na RTL2. Polufinalna utakmica za dame na rasporedu je u subotu, 6. lipnja, u prijepodnevnom terminu, dok se finale igra isti dan u poslijepodnevnim satima. Polufinale muške odbojke na pijesku gledatelji mogu pratiti u nedjelju, 7. lipnja u jutarnjem terminu, dok je prijenos finala zakazan za rano poslijepodne.

Image
Foto: RTL

Svjetsko prvenstvo u odbojci

„Swatch Beach Volleyball Major Series“ se u Hrvatskoj održava od 2. do 7. lipnja, a ovim je turnirom Poreč postao dio velike međunarodne odbojkaške obitelji. Trideset i dva najbolja svjetska tima borit će se za prestižnu titulu, bogatu novčanu nagradu te bodove koji će ih dovesti još bliže nastupu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru na ljeto 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunce, more, sport i zabava – u subotu 6. i nedjelju 7. lipnja na RTL2 uz utakmice najprestižnije svjetske serije odbojke na pijesku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo