Na "orlove" samo uz putovnicu (VIDEO)

U Zagrebu počela prodaja ulaznica za meč godine

21.2.2013.
11:19
VOYO logo

Ulaznice za utakmicu fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu od danas se nalaze u prodaji.

Podsetimo, FSS i HNS su se dogovorili prošle nedelje da na mečevima u Zagrebu i Beogradu neće biti dozvoljeni organizovani dolasci gostujućih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a prilikom kupovine mora pokazati isprave koje su izdate u Hrvatskoj.

Kako su preneli hrvatski mediji, od 35.000 mesta, koliki je ukupni kapacitet Maksimira, u slobodnu prodaju pušteno je oko 24.000 karata, saopštio je Hrvatski nogometni savez, ističući da je stiglo skoro 60.000 zahteva za ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od preostalih ulaznica, oko 5.000 je podeljeno udruženjima navijača Dinama i drugih fudbalskih klubova, dok je nekoliko hiljada karata namenjeno visokim gostima, sponzorima i prijateljima saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni navijači zauzeli su svoja mesta već nekoliko časova pre ponoći, dok su prvi navijači pred prodajno mesto kod centralnog Trga bana Jelačića u Zagrebu došli nešto pre ponoći i celu noć čekali po snegu i hladnoći. Za red se staraju brojni čuvari i policijske patrole, a pred samim prodajnim mestima postavljene su metalne ograde.

Cene ulaznica kreću se od 250 kuna, što je 33 evra, za tribinu na zapadnoj strani, do 50 kuna (6,6 evra) za tribinu na jugu. Osim u prodavnicama, ulaznice se mogu kupiti i na internetu, a na njih imaju pravo samo navijači Hrvatske, s obzirom na to da, po dogovoru fudbalskih saveza Hrvatske i Srbije, neće biti dolaska srpskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo