SKANDAL NA UTAKMICI / Na Marakani gorjela hrvatska zastava

Utakmica Rada i Crvene zvezde u nadjelju na Marakani nije prošla bez skandala. Tijekom cijele utakmice navijači Rada skandirali su "Ubij ustašu" Robertu Porsinečkom, a da skandal bude još veći, zapalili su hrvatsku trobojnicu.

16.5.2011.
7:20
VOYO logo

Svoje nezadovoljstvo novim trenerom Crvene zvezde, Robertom Prosinečkim, jasno su izrazili navijači Rada na nedjeljnoj utakmici na Marakani. Tijekom cijele utakmice stadionom su se orili uzvici "Ubij, ubij ustašu" namijenjeni Prosinečkom, a na kraju je na tribinama gorjela i hrvatska zastava.

Drugi dio utakmice donio je još jedan skandal. Navijači Rada razvili su preko cijele tribine transparent s likom Roberta Prosinečkog iza rešetaka. Crvenoj zvezdi su poručili: "Palili bi i vi s nama, ali je Robert s vama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zvezde nije se htio osvrtati na događaje koji su u drugi plan stavili rezultat utakmice.

"Krivo mi je zbog puno stvari, a najviše zbog toga što smo slabo igrali drugo poluvrijeme protiv Partizana. Utakmicu s OFK Beogradom smo odigrali dobro, čak i dali gol, ali ne bih komentirao dalje. Ima još tri utakmice do kraja, oni imaju tri boda prednosti i nešto lakše rivale", rekao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo