SPLIT SLAVIO NA STANOVIMA / Mršić nakon povijesne pobjede: 'Naše želje su sad mnogo veće!'

Prvi put u povijesti Split je slavio na Stanovima i to golom u sudačkoj nadoknadi kada je Kvesić s 15-16 metara neobranjivo pogodio u suprotni kut vratara Matkovića.

26.10.2013.
17:46
VOYO logo

U utakmici 14. kola Prve HNL nogometaši Splita pobijedili su Zadar s 1-0.

To je prvi put u povijesti da je Split pobijedio na Stanovima i to golom u sudačkoj nadoknadi kada je Kvesić s 15-16 metara neobranjivo pogodio u suprotni kut vratara Matkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov trener StankoMršić ne krije da su njihove želje sada sve veće i veće.

"Ovo je bila utakmica na vrućem terenu u Zadru gdje dovoljno dobro poznajem ekipu. I oni i mi smo danas prikazali jedan dopadljiv nogomet, mi smo bili bliži pobjedi i na kraju pobijedili. Mislim da je utakmica bila sasvim dobra, naravno da su sada želje mnogo veće nego što su bile dosad. Bilo je vrlo teško, ali na kraju se isplatio trud i u zadnjim minutama smo dobili ta tri boda", rekao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, trener Zadra FerdoMilin priznao je da su napravili grešku koja ih je koštala željene pobjede.

"Sve je to nogomet, sve je stvar koncentracije odnosno držanja nekih zahtjeva koji se znaju. Zna se gdje tko stoji kod tih prekida. Nažalost, nama se dogodila ta greška, ta kontra i što je tu je. Mi se možemo nositi sa svima i to nam treba biti put", rekao Milin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo