Borbena utakmica / Mršić: Dobro smo kombinirali i taktički pametno odigrali

'Ovo je jedna od naših najboljih utakmica, svi su dali sve od sebe. Lokomotiva je bila ta ekipa koja je počela dobro igrati i moram priznati da ih jako uvažavam', rekao je Mršić nakon pobjede nad Lokosima.

1.12.2013.
11:23
VOYO logo

Utamica 18. kola prve HNL lige bila je sedma u nizu u kojoj su Splićani ostali neporaženi te izbacili Lokomotivu iz tračnica.

Za mnoge je ovo bila najbolja partija Crvenih ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zadnje vrijeme igramo stvarno dobro. Odigrali smo jednu vrhunsku borbenu, agresivnu utakmicu, čestitam igračima", rekao je Ante Erceg, igrač NK Splita, dodavši kako je uživao je u utakmici.

"Skoro tri mjeseca nisam odigrao prvenstvenu utakmicu. Radio sam, šutio sam, mislim da sam se vratio u najboljem svjetlu. Ukazala mi se prilika moje pozicije nakon što je Rebić otišao", dodao je Erceg koji je svojim sjajnim potezom začinio utakmicu u 29. minuti, a u drugom poluvremenu je rijetko viđenim volejom s više od dvadeset metara stresao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jedna od naših najboljih utakmica, svi su dali sve od sebe. Lokomotiva je bila ta ekipa koja je počela dobro igrati i moram priznati da ih jako uvažavam. Svejedno su pokazali da su jako dobra ekipa i da su dobro vođeni", rekao je trener Splita Stanko Mršić dodavši kako su imali dobrog vratara koji je spriječio sve prijeteće šanse prema golu.

"Dobro smo kombinirali, taktički pametno odigrali", zaključio je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Lokomotiva se ovim porazom našla na četvrtom mjestu prvenstvene ljestice.

"Nismo bili na nivou jer smo bili dosta dugo bez prvenstvene utakmice, ali mislim da smo po pitanju pasa odigrali najlošiju utkmicu u zadnje dvije godine. Oborili smo rekord svih rekorda u krivom dodavanju bez opozicija. 90 posto pasova smo davali protivnicima iako smo bili bolji razigravači. Jedna lasta ne čini proljeće, zaslužena je pobjeda Splita", kazao je Tomislav Ivković, trener Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo