JALOVA NADMOĆ / Mršavi remi Hrvatske s Estonijom

Image
Foto: PIXSELL

"Vatreni" su u Tallinnu igrali bez 15 ponajboljih nogometaša, a najbliže pogotku bili su kada je u 13. minuti Pranjić s 20-tak metara pogodio gredu.

26.5.2010.
20:47
PIXSELL
VOYO logo

Nakon pobjeda protiv Austrije i Walesa, hrvatska nogometna reprezentacija je u trećoj pripremnoj utakmicu u proteklih sedam dana odigrala u Tallinnu protiv Estonije bez pogodaka.

Hrvatska je u Tallinn doputovala u B sastavu bez svih najboljih igrača. Nije bilo čak 15 igrača (Kranjčar, Modrić, Petrić, Srna, Šimunić, Ćorluka, Olić, Pletikosa, Eduardo, Mandžukić, Bilić, Jelavić, Knežević, Klasnić, Runje), a zanimljivo Slaven Bilić među prijavljenim za današnji ogled nije imao niti jednog napadača, pa je u špici igrao Rakitić. Momčad koja je istrčala na travnjak Le Coq Arene vjerovatno niti na treningu nije igrala u tom sastavu. U takvim okolnostima nije se moglo niti očekivati briljantna igra 'kockastih'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je dominirala, imala je veći posjed lopte, međutim u prvom dijelu nije imala izrazitih prilika. Tek nekoliko pokušaja iz daljine. Estonskom vrataru najviše je zaprijetio Danijel Pranjić u 13. minuti udarcem s 20-tak metara koji je završio u gredi. Domaćin je tijekom prvih 45 minuta uputio samo jedan udarac u okvir hrvatskog gola i to u 29. minuti. No Subašić je lakoćom zaustavio udarac Vasiljeva.

U nastavku utakmice gledali smo istu sliku i jednako slab nogomet. Hrvatski nogometaši su se trudili, no nisu uspjeli probiti estonski blok i u drugom poluvremenu vidjeli smo još manje prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike