izazov karijere / Mourinho: Znamo zašto smo ga čekali tako dugo!

Image
Foto: RTL

"Mourinho me toliko dugo čekao, sada mu se želim odužiti", tako je Luka Modrić zahvalio Portugalcu na milijunima koje je za njega iskrcao Tottenhamu. Nakon svega Mourinho je poručio: "Znali smo zašto smo ga čekali, bio je naš prvi izbor".

28.8.2012.
19:23
RTL
VOYO logo

Prvi trening pod budnim okom velikog Josea doživio je Luka Modrić, koji je uživao u probranom društvu svjetskih superzvijezda i upijao prve instrukcije trenera Mourinha.

"Kad čujete da vas takav trener hoće, kad vidite da vas čeka toliko dugo, jednostavno mu se želim odužiti za sve", rekao je Modrić.

Vraćanje duga moglo bi početi već sutra kada će na Bernabeu Real zaigrati s Barcom, a Modrić će vjerojatno biti spreman za dvoboj.

"Odigrao je malo minuta ove sezone i nadam se da će biti uskoro spreman. Znamo zašto smo ga potpisali, zašto smo čekali tako dugo i zašto je bio naš prvi izbor", kazao je José Mourinho.

Modrić će na leđima nositi broj 19, onaj koji su prije njega imali Cassano, Reyes, Baptista, Huntelaar. Oni se nisu nešto proslavili u Madridu, ali Luka ima veće planove.

"Ovo je najveći izazov karijere, ne mogu dočekati prve utakmice. Znam da su očekivanja velika, ali ja sam spreman za to i za osvajanje trofeja", dodao je hrvatski reprezentativac.

U uspjeh vjeruju i mnogobrojni navijači Reala, ali i neki u njegovu rodnom Zadru koji su mu čestitali transparentom na starim gradskim zidinama. Tako je i Luka odlučio postati madridski heroj!

"Bilo je i drugih ponuda, ali kada sam čuo da me Real želi, rekao sam - to je to! Tamo želim ići", izjavio je.

Napokon je tamo, u Realovoj kraljevskoj obitelji u kojoj je baš Modrić, najnoviji dragulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo