Bez dlake na jeziku / Mourinho popljuvao Hazarda: On nije igrač koji će se žrtvovati za momčad

Image
Foto: Alan Walter/News Syndication/PIXSELL

Trener Bluesa 'napao' je svog igrača rekavši kako nije spreman žrtvovati se za momčad te da nije zadovoljan njegovom igrom.

2.5.2014.
23:17
Alan Walter/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Trener Chelseaja, Jose Mourinho, napao je svog igrača Edena Hazarda.

"Eden Hazard nije igrač koji će se 100 posto žrtvovati za momčad. Ne, nisam zadovoljan njegovom defenzivnom igrom. Razgovaram s njime cijelu sezonu i nastojim mu to popraviti", kazao je trener Bluesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov klub se u srijedu oprostio od Lige prvaka u polufinalu nakon poraza od madridskog Atletica 3-1 na Stamford Bridgeu, a Hazard nije ispratio suparničkog braniča Juanfrana u pripremi akcije za pogodak Lopeza.

"Protiv Atletica u Madridu (0-0, op.a.) Willian je igrao na lijevoj strani i Ashley Cole je bio zaštićen cijelo vrijeme. Protiv Liverpoola je Schürrle igrao na lijevoj strani i opasni suparnički branič Glen Johnson je bio potpuno pod našom kontrolom. Eden nije tip igrača koji je mentalno spreman pratiti kretanje suigrača koji igra lijevog beka i živjeti utakmicu zajedno s njime. Ako se osvrnete na prvi Atleticov gol, bit će vam sasvim jasno gdje je bila naša pogreška i zbog čega smo primili gol. Vrhunske momčadi si ne bi smjele priuštiti takve pogreške2, prozvao je Mourinho belgijskog reprezentativca kojeg mnogi smatraju najboljim igračem Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam 23-godišnjak je nakon utakmice izjavio kako njegova momčad igra na kontranapade te ne preuzima inicijativu u igri, a to se protumačilo kao kritiziranje vlastitog trenera.

"Kao prvo, slušao sam taj njegov intervju. Rekao je sasvim druge riječi u odnosu na ono što su prenijeli neki mediji. Kontekst je potpuno transformiran. Mediji tvrde da me je kritizirao, ali nema ničega takvoga u onome što je on rekao", odbacio je Mourinho sugestije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo