ZNA JOSE GDJE TREBA TRAŽITI / Mourinho odlučio kupovati Balkance?!

Image
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

S obzirom da je Marca objavila kako se Fernando Torres i Juan Mata nalaze na izlaznim vratima kluba, Španjolcima se trebala naći zamjena. Naravno, Englezi su brzo 'provalili' koga Mourinho želi dovesti u svoju svlačionicu.

5.6.2013.
11:35
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Čak i prije službene potvrde da je JoseMourinho preuzeo Chelsea špekuliralo se o transferima koje će eventualno realizirati kako bi pojačao svoju novu momčad, a nakon što su Londončani potpisali portugalskog stručnjaka stigla je svježa runda imena koja se dovode u vezu s prijelazom na Stamford Bridge.

S obzirom da je Marca objavila kako se FernandoTorres i JuanMata nalaze na izlaznim vratima kluba, Španjolcima se trebala naći zamjena. Naravno, Englezi su brzo 'provalili' koga Mourinho želi dovesti u svoju svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Times tako izvještava da se Chelsea u posljednji trenutak uključio u borbu za Crnogorca StevanaJovetića, mladog napadača Fiorentine za kojega je zanimanje pokazao i Arsenal. U korist Mourinhu ide i Jovetićeva navodna izjava kako bi radije preselio u Chelsea, nego u Arsenal.

Kao drugo ime u srijedu se spominje EdinDžeko čija je budućnost u Manchester Cityju upitna već nekoliko mjeseci, a Special One ga vidi kao idealno pojačanje za napadačku liniju Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo