ZNA SE TKO JE STARIJI / 'Mourinha mogu poslati po šibice'

Govoreći u svom osebujnom stilu o brojnim temama, Zdravko Mamić dotaknuo se i trenera Real Madrida koji će u Zagrebu odrađivati kaznu zabrane vođenja momčad s klupe. Što mu je priredila maksimirska ekipa?

30.8.2011.
16:40
VOYO logo

Nakon što je direktor Damir Vrbanović, uz česte upadice svog šefa, objavio pravila i cijene ulaznice za domaće utakmice u skupini D Lige prvaka, riječ je preuzeo izvršni predsjednik Dinama koji je novinarima prezentirao čitav niz klupskih poteza.

Tako je maksimirski klub svojoj legendi Štefu Lamzi dodijelio doživotnu mirovinu i renovirat će mu stan. Drugoj legendi Rudiju Belinu su pronašli dom i također će se doživotno brinuti o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić stariji je pred cijelom javnošću rekao da će iz obiteljske ušteđevine kupiti stan Miši Kovaču u Šibeniku kako bi uživao u "jeseni svog života" i da o toga ne želi raditi cirkus (pa zašto je to onda uopće spominjao op.a.).

Opet se obračunao sa "sotonama koje su pred  vratima Dinama", kao i nepoćudnim novinarima te urednicima "čiji je jedini cilj rušiti sveti klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prije svega toga Maminjo je razveselio nazočne izjavama na račun karizmatičnog trenera Reala Josea Mourinha.

"Može sjediti gdje hoće, čak i meni na glavi. Ukazat ćemo mu sve počasti, on je moj idol i idol našeg trenera, ikona nogomet. Njega treba zaštititi, a ne kažnjavati. Sretan sam što ću ga upoznati, bez obzira što ga mogu po šibice poslati, mislim po godinama", rekao je gazda Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo