NIJE NEZADOVOLJNA / Morena ljuta na suce: Zakinuli su me!

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

"Zadovoljna sam svojim nastupom. Sve što sam pripremila sam ostvarila. Nažalost, suci su me malo zakinuli u bodovima", kazala je Morena Makar.

12.2.2014.
18:38
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Premda je ostala bez plasmana u polufinale olimpijskog natjecanja u daskanju na snijegu, jedina naša predstavnica u snowboardu Morena Makar nije bila nezadovoljna svojim nastupom u Sočiju.

"Zadovoljna sam svojim nastupom. Sve što sam pripremila sam ostvarila. Nažalost, suci su me malo zakinuli u bodovima. No, što se može takav je sport i to moram prihvatiti," kazala je 29-godišnja Makar koja je u svojoj kvalifikacijskoj skupini zauzela 13. mjesto, a u polufinale se plasiralo devet najboljih.

Svestrana Zagrepčanka koja je završila Ekonomski fakultet, a krajem rujna prošle godine otvorila je tvrtku i bavi se dizajniranjem čarapa za snowboard, prva je hrvatska sportašica koja je na zimskim olimpijskim igrama nastupila u snowboardu.

"Nisam imala tremu uoči nastupa kao što sam mislila da ću je imati. Jučer mi je bilo puno gore, no danas sam se dobro snašla," kazala je smiješkom.

Počela je trenirati snowboard 2000. godine, a najbolji rezultat ostvarila je u sezoni 2009/10. na Svjetskom kupu u La Molini kad je bila osma u disciplini "halfpipe". Na svjetskim prvenstvima bila je solidna. U Arosu 2007. godine bila je 32., u Gangwonu 2009. godine završila je 33., a 2013. godine u Stonehamu bila je 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo