NIŠTA PROTIV SUCA / Moratti kontrirao Mourinhu

Image

UEFA neće disciplinski kazniti portugalskog trenera zbog verbalnog napada na suca utakmice Inter - Manchester United.

25.2.2009.
17:33
VOYO logo

Nakon odigrane prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Intera i Manchester Uniteda (0-0) na San Siru, domaći trener Jose Mourinho grmio je na suca utakmice. Portugalac nije bio nimalo zadovoljan načinom na koji je Španjolac Luis Medina Cantalejo odradio milanskih 90 minuta, te je rekao da će Inter sigurno proći dalje ukoliko bude imao na Old Traffordu jednako suđenje kao Manchester United na San Siru.

Na Portugalčeve objede odmah se oglasila i Uefa. Iako ga neće kazniti zbog izrečenog, UEFA je poslala opomenu Mourinhu, te nagovijestila sankcije ako se slične eskalacije ponove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Mourinho baš i nije u pravu, potvrdio je i njegov nadređeni, vlasnik Intera Massimo Moratti.

"Mislim da je Cantalejo bio na razini utakmice Lige prvaka. Svatko ima drugačije viđenje onog što se dogodilo na terenu, ali bio bi zločest kada bi ga kritizirao nakon ove utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovakve izjave postavlja se pitanje smatra li to Moratti da je njegov trener zločest?

No, prvi čovjek Intera zna kako proći europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Ligi prvaka je oduvijek bilo bitnije ne primiti, nego zabiti pogodak. S istim ciljem mi odlazimo u Manchester. Imamo 90 minuta da pokažemo tko je bolji, mi ili oni. Imali smo veliki respekt prema Manchesteru jer to oni i zaslužuju. No, i oni su se nas bojali, tako da je 0-0 logičan rezultat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo