NA TRI GODINE / Montella preuzeo Cataniju

Image

Bivši napadač talijanskog nogometnog prvoligaša Rome Vincenzo Montella (36) postao je novi trener Catanije.

9.6.2011.
18:18
VOYO logo

Montella je za klub sa Sicilije potpisao ugovor na tri godine, a na klupi će zamijeniti Argentinca Diega Simonea. Bit će to njegov drugi trenerski posao nakon što je posljednjih šest mjeseci vodio Romu.

L'Aeroplanino je na klupu Rome stigao iz omladinske škole rimskog kluba i to kao privremena zamjena za Claudia Ranierija nakon što je ovaj dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je postalo jasno da mu čelnici kluba neće ponuditi nastavak suradnje prihvatio je ponudu predsjednika Catanije Antonina Pulvirentija. U idućoj sezoni Romu će voditi Španjolac Luis Enrique.

Od iduće sezone na Apeninima će igrati i Miroslav Klose koji je preselio u Lazio. Bivši napadač Bayerna potpisao je ugovor s 'nebesko-plavima' na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđa mi se atmosfera oko kluba, ali i boja dresova. Lazio pratim već duže vrijeme i siguran sam kako sam učinio dobar potez," kazao je Klose.

Posljednje četiri godine nosio je dres Bayerna, a igrao je i za Werder, te Kaiserslautern. Za njemačku reprezentaciju je upisao 109 nastupa i zabio 61 pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo