EKSKLUZIVNO ZA RTL / Modrić: 'Ostajem na White Hart Laneu!'

'Ostajem na White Hart Laneu do ljeta, a u Engleskoj uživam s obitelji', poručio je to Luka Modrić eksluzivno za RTL iz londonskog kampa njegova Tottenhama.

31.12.2011.
18:29
VOYO logo

Na White Hart Laneu su Spursi glavna tema, a Tottenhamova duša je Luka Modrić. A svog dragulja navijači cijene više od ikoga i ne puštaju ga nikuda.

"Drago mi je zbog toga, to je samo pokazatelj koliko me navijači cijene, bez obzira što se sve događalo ovo ljeto. I dalje su uz mene i cijene me kao igrača i kao osobu i naravno da mi to jako puno znači", izjavio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljetna sapunica oko transfera pretvorila se u dramu. Chelsea se razbacivao milijunima, Levy ih je odbio, a Modrić je uz obitelj sve prebrodio.

Smatra da je Tottenham u potpunosti pogodio sa dolaskom Parkera i Adebayora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Parkerovim dolaskom sam dobio više prostora na terenu da idem naprijed, slobodniji sam u igri. Parker mi je kao što sam imao vezu sa Nikom Kovačem u reprezentaciji."

A o odlasku iz kluba još uvijek ne razmišlja. "Najrealnije je moj ostanak u Tottenhamu do kraja sezone, ne razmišljam sada što će biti nakon toga, ali na proljeće ću 99,9 posto igrati u Tottenhamu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je za sada odabrao Tottenham, a oni s njime, nadu u povratak na vrh engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo