POTEZ OČAJNIKA / Modrić odbio igrati protiv Manchestera!

Image

'Luka očajnički želi napustiti Tottenham. Nakon ovog poteza nema više povratak na staro, pogotovo nakon njegove odluke da ne putuje s momčadi u Manchester', rekao je izvor blizak klubu.

22.8.2011.
10:27
VOYO logo

Luka Modrić odbio je putovati s momčadi na gostovanje kod Manchester Uniteda nakon što je Tottenham odbio posljednja ponuda Chelseaja u visini od 30 milijuna funti, piše britanski Sun, a istu je vijest potvrdio i Daily Mail.

Hrvatski reprezentativac je na posljednjem treningu uoči puta u Manchester otvoreno rekao menadžeru Harryju Redknappu da ne želi putovati s momčadi na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je svom treneru ujedno priopćio kako ne želi više nikada zaigrati za klub, a Redknapp je novinarima to objasnio na sebi svojstven način.

"Netko je 'zavrtio' Lukinom glavom i nećemo ga imati u momčadi protiv Manchestera. Ozljeda koja ga muči nije razlog tome, već nije mentalno spreman igrati", rekao je Redknapp uoči puta u Manchester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka očajnički želi napustiti Tottenham. Nakon ovog poteza nema više povratak na staro, pogotovo nakon njegove odluke da ne putuje s momčadi u Manchester", rekao je neimenovani izvor blizak stručnom stožeru Spursa.

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy zasigurno će poludjeti na ovakvu odluku Modrića i pitanje je u kojem će se smjeru dalje odvijati ova cijela priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike