4. KOLO PREMIERSHIPA / Modrić i Kalinić pogađali za remije

Image

Nažalost, nakon pogotka za Tottenham u remiju s WBA 1:1, Modrić je zbog ozljede gležanja napustio travnjak. Kalinić je pogodio u remiju 1:1 svog Blackburna kod Cityja.

11.9.2010.
16:45
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić bio je strijelac za Tottenham Hotspur u 4. kolu engleskog prvenstva, ali je zadobio i ozljedu gležnja, te morao biti zamijenjen u gostujućem dvoboju protiv West Bromwich Albiona koji je završio 1-1.

Modrić je doveo Tottenham u vodstvo u 26. minuti preciznim udarcem sa 10-ak metara, ali samo šest minuta potom dobio je jak udarac u desni gležanj, te je morao napustiti igru, a umjesto njega ušao je Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih 1-1 postavio je Brunt u 40. minuti.

Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta za Tottenham, dok je Stipe Pletikosa utakmicu odgledao s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac u 4. kolu bio je i Nikola Kalinić koji je svojim pogotkom u 25. minuti doveo Blackburn Roverse u vodstvo na gostovanju kod Manchester Cityja. To je drugi prvenstveni pogodak Kalinića ove sezone. Ipak, susret je završen podjelom bodova jer je nakonačnih 1-1 izjednačio Vieira u 56. minuti. Kalinić je igrao svih 90 minuta za Blackburn.

Ivan Klasnić ostao je svih 90 minuta na klupi Bolton Wanderersa koji su izgubili na gostovanju kod Arsenala sa 1-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je zadržao stopostotan učinak pobjedom od 3-1 na gostovanju kod West Ham Uniteda, dok su Everton i Manchester United u dramatičnoj utakmici na Goodison Parku odigrali 3-3. Gosti su do sudačke nadoknade vodili sa 3-1, ali Cahill i Arteta su uspjeli svojim pogocima spasiti bod domaćima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo