zlatni kadeti / Modra budućnost: Lovren potpisao za Dinamo

Image
Foto: gnkdinamo.hr

Borna i Davor su ostvarili prvi dio sna svakog zagrebačkog dečka koji igra nogomet: potpisali su prve profesionalne ugovor s Dinamom! Naravno, igrači i njihovi roditelji koji su došli s njima na svečano potpisivanje ugovora bili su oduševljeni i s razlogom ponosni; ovo je zaista bio veliki dan za njih, ali i najbolji hrvatski klub.

2.11.2014.
12:10
gnkdinamo.hr
VOYO logo

Svečano je bilo u Plavom salonu gdje su dva mlada, zagrebačka dečka ostvarili svoje snove; barem prvi dio. Naime, talentirani mladići Borna Borovec i Davor Lovren potpisali su svoje prve profesionalne ugovore pa će tako, na obostrano zadovoljstvo, u godinama koje dolaze nositi dres najdražeg kluba.

Borna i Davor su ostvarili prvi dio sna svakog zagrebačkog dečka koji igra nogomet: potpisali su prve profesionalne ugovor s Dinamom! Naravno, igrači i njihovi roditelji koji su došli s njima na svečano potpisivanje ugovora bili su oduševljeni i s razlogom ponosni; ovo je zaista bio veliki dan za njih, ali i najbolji hrvatski klub. Naime, ovi su mladići dio fantastične generacije Dinama, sigurno jedne od najboljih u novijoj povijesti kluba, koja godinama niže odlične rezultate, osvaja trofeje i domaće i inozemne turnire te pritom ruši sve rekorde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretan sam i stvarno ne znam kako bi riječima opisao što sada osjećam. Potpisati ugovor s mojim Dinamom – to mi je bio san od kada sam počeo igrati nogomet. Danas mogu službeno reći da sam igrač Dinama, a to je  zaista ogromna čast i odgovornost", ispričao je simpatični Borna nakon potpisa ugovora.

Borna je rođen 4. srpnja 1998., a u Dinamo je došao s 10 godina iz Španskog. Zadnji vezni je već godinama mladi reprezentativac, a krase ga brzina, odličan udarac i pregled igre. Podsjetimo, upravo je Borna bio strijelac fantastičnog vodećeg pogotka protiv Milana na legendarnom Old Traffordu u finalu Nike Premier Cup prošloga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njega svoj svečani trenutak u Plavom salonu imao je Davor Lovren. Dječak rođen 3.10.1998. igra krilo te lakoćom prolazi po strani, a uz brojne asistencije vrlo često i zabija pogotke. Uostalom, mlađi brat bivšeg igrača Dinama, sada Liverpoola i reprezentativca Dejana Lovrena najbolji je strijelac kadetske lige. Davor je, čak, već igrao i za prvu momčad na nedavnom turniru u Vukovaru.

"Ovo je trenutak o kojem sam sanjao godinama i neopisivo sam sretan što sam potpisao profesionalni ugovor s Dinamom. Znam da je ovo tek novi početak, ispred mene je još puno rada i truda, ali ovo mi je svakako poruka da dobro radim. Kažem, presretan sam i veselim se svemu što dolazi", kaže Davor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio sna je postao stvarnost, a za ostvarenje onog drugog, istrčati na Maksimir u dresu najdražeg kluba – morat će još puno raditi. Naravno, uz talent koji ovi dečki sigurno posjeduju te naporan rad kojim su i došli ovdje gdje jesu i taj trenutak je samo pitanje dana.

"Borna i Davor su odlični igrači, ali su prije svega sjajni dečki. Naravno, ne bi bili u Dinamu i potpisali profesionalne ugovore da nisu veliki talenti i igrači za koje vjerujemo da u bližoj budućnosti mogu nositi naš klub, ali važno je istaknuti kako se radi o izuzetno karakternim, simpatičnim i fino odgojenim dečkima. Svojim su radom, trudom i talentom došli ovdje gdje su danas, ali jasno da "pravi posao" tek počinje i da ih čeka još puno posla da bi u potpunosti ostvarili svoj talent i postali igrači kakvi mi smatramo da mogu biti", rekao je voditelj Nogometne škole Dinamo Marijan Vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo