Večer odluke / Moćni Manchester City stoji na putu Dinamovih snova: 'Dat ćemo sve od sebe i pokušati pobijediti'

Ako Dinamo za svoju europsku sudbinu ne želi ovisiti o drugim rezultatima, mora pobijediti Manchester City

10.12.2019.
20:53
VOYO logo

Oprašta li se Maksimir od Europe za ovu sezonu? Ili će se Europa ovdje vratiti na proljeće? Za nešto više od 24 sata sve će biti poznato. Moćni Manchester City stoji na putu svih Dinamovih snova.

"Fokusirani smo na ovu utakmicu, na ovog protivnika, hoćemo dati najbolje od sebe u toj utakmici i pokušati pobijediti, vidjet ćemo koliko će nam protivnik dozvoliti u utakmici, naravno jer ovisi puno i o njima jer su oni izuzetno kvalitetna momčad", optimističan je trener Bjelica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Problema ima, osobito u obrani. Suspenziju zbog kartona odrađuju stoperi Theophile i Perić, ozlijeđen je Leovac. Na prekvalifikaciju u stopera će, čini se morati, kapetan Arijan Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurni smo da će biti jako jaki Manchester City na terenu, a ono što mi očekujemo da vidimo jaki Dinamo na terenu", izjavio je Bjelica.

Možda Dinamu sve olakša činjenica da je Guardiola u Zagreb stigao bez glavnih zvijezda. Englezi su svoj trening odradili u Manchesteru i na Maksimir nisu dolazili. Ali koja god ekipa istrči na travnjak, i dalje je to klasa više. Svjestan je toga i Dominik Livaković koji je izjavio: "Vidio sam da neće biti pet, šest njihovih igrača, ali zamijeniti će ih pet, šest vrlo sličnih igrača tako da mislim da to nema veze, mi trebamo gledati sebe i to je najbitnije, s našim navijačima, igra samo pobjeda da idemo dalje, da slušamo opet himnu Lige prvaka, mislim da svi mi to želimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo sigurno opet osam, devet top igrača u njihovoj momčadi i dva možda mlađa, jedan, dva mlađa to je to", izjavio je Bjelica.

Dio povijesti sutra želi biti i 30-ak tisuća navijača koji su razgrabili ulaznice. Neki su se morali smrzavati u redovima, neke su podijelili Bjelica i igrači. Da su ih dobili dvostruko više, i te bi planule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se, ispunit će Maksimir i bodriti nas od početka do kraja, bit će puno lakše biti nešto ofenzivniji i pokušati iznenaditi protivnika koji je izuzetno jak i izuzetno dobar", kazao je Nenad Bjelica. 

Ako Dinamo za svoju europsku sudbinu ne želi ovisiti o drugim rezultatima, mora pobijediti Manchester City. Zvuči kao utopija, ali europski snovi Modrih još uvijek su živi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike