11. kolo lige prvaka / Mladostaši dočekuju prvaka Europe: 'Ne znamo od koga prijeti veća opasnost, ali idemo pobijediti'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Mladost u srijedu od 20.30 na svom bazenu dočekuje Olympiakos

27.3.2019.
9:20
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Iako im ni matematika više ne pomaže, mladostaši će večeras (20.30), ne sumnjamo, gristi do kraja. Jer, kao prvo, ne igraju svaki dan protiv prvaka Europe, kao drugo, završnica Regionalne lige kojoj su domaćini vrlo će brzo i valja održavati formu te, kao treće, domaći teren obaveza je sama po sebi.

Europski prvak, dakako, jest grčki Olympiakos koji je u velikoj borbi uopće da se nađe na završnici osam najboljih klubova, a da bi ostao u prednosti nad mađarskim Szolnokom, na Savi jednostavno mora pobijediti. No, kako sport nepisano nalaže, nešto će se pitati i one s druge strane. Konkretno, mladostaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Važna nam je pobjeda u ovoj utakmici kako bismo digli samopouzdanje prije Final Foura", najavio je trener Zoran Bajić koji je mogao jedino ponoviti ono što i svaki treneri kada je protivnik grčki prvak.

"Olympiakos je fantastična ekipa, igrači su okosnica grčke ekipe i naša tri fantastična internacionalca - Bušlje, Obradović i Pavić. Napravit ćemo sve da u toj utakmici dignemo našu natjecateljsku formu, da odigramo što je moguće bolje te da probamo ostvariti pozitivan rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici za Zagrepčane nije bilo bodovnog ulova u Pireju (8:13), štoviše, to je bio i početak lošeg niza kojemu nema kraja jer u sljedećih šest utakmica osvojili su još samo jedan bod. Respektirajući prvoplasiranu momčad ligaškog dijela Regionalne lige, ipak su Grci danas izraženi favoriti, tim više što ni zdravstveno stanje kod Mladosti nije bajno (Petković i Čagalj vuku probleme, Lazića nema).

"Ne mogu izdvojiti od koga prijeti najveća opasnost, svi su podjednako izvrsni. Na nama je da se skupimo i uz malo sreće probamo ih pobijediti", poželio je branič Ivan Buljubašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovimo, dakle, bazen uz Savu večeras od 20.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo