Mladost pokvarila dojam, ali ostvarila glavni cilj!

Mladost je kao prva na turniru u Zagrebu ušla u vaterpolsku Ligu prvaka, no posljednjeg dana žapci su pokvarili pozitivan dojam iz prethodna dva dana.

25.9.2011.
18:28
VOYO logo

Ispustili su vodstvo od 6:2 i 19 sekundi prije kraja ipak imali napad s igračem više za pobjedu. No, sekundu prije kraja Mallarach umjesto da tuče, vraća loptu Udovičiću i tako zaokružuje loš dojam. Da nije bilo 13 obrana Josipa Pavića, mladostaši bi čak i izgubili.

"Ovo će biti takva sezona, znat ćemo pobijediti jake, ali i izgubiti od slabijih. Nedostaju nam tri do četiri kvalitetnije i iskusnije zamjene i s tim se moramo nositi. Tjelesno smo padali u igri i, da nismo imali onako dobar početak, mi bismo i izgubili. Očito nas je nakon pobjede nad Vasasem zahvatila malo prevelika euforija", kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni gosti se nisu iskazali posebno kvalitetnom igrom, pa je i među njima najbolji bio vratar, naš Goran Volarević.

"Skupili smo se tek prije 15-ak dana i ovaj je turnir za nas bio test da vidimo koliko vrijedimo. Željeli smo ući u Ligu prvaka, ali možda je i bolje što nastavljamo u Eurokupu, tu imamo više šansi", kazao je Volarević, koji u Italiji broji već šestu sezonu (drugu u Savoni).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Primorje ulazi u Ligu prvaka iako je u posljednjem dvoboju na turniru u Segedinu poraženo od Szegeda sa 9:10.

Vezani članci:

arti-201109070301006 arti-201109020727006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo