putuju na Euro / Mladi Vatreni srušili francuske vršnjake

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska U-17 vrsta je u Dugopolju slavila protiv Francuske s 1:0, te prije zadnjeg kola ima nedostižnih šest bodova s obzirom da su izabranici Ivana Gudelja prije tri dana u Sinju pobijedili i Španjolsku s 3:2.

23.3.2013.
17:11
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina zabilježila je i drugu pobjedu u kvalifikacijskoj skupini, te su se i prije zadnjega kola plasirali na završnicu EURA u tom uzrastu koje će se održati u Slovačkoj.

Hrvatska U-17 vrsta je u Dugopolju slavila protiv Francuske s 1:0, te prije zadnjeg kola ima nedostižnih šest bodova s obzirom da su izabranici Ivana Gudelja prije tri dana u Sinju pobijedili i Španjolsku s 3:2. Jedini zgoditak na utakmicu u Dugopolju bio je autogol francuskog igrača Coulibalya već u sedmoj minuti, a naša iznimno talentirana vrsta predvođena dinamovcem Alenom Halilovićem i hajdukovcem Josipom Bašićem uspjela je održati taj rezultat dokraja i osigurati plasman na EURO. Na ovoj utakmici nije igrala treća hrvatska U-17 zvijezda Ante Roguljić iz splitskog Adriatica, koji je isključen na utakmici sa Španjolskom, a zbog kartona nije igrao ni naš prvi napadač Fran Brodić iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine Španjolska je slavila protiv Belgije, s kojom Hrvatska igra u zadnjem kolu 26. ožujka u Sinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo