MLADI DINAMOVCI DOZNALI PRVOG PROTIVNIKA U LIGI PRVAKA: / Ove sezone igra se u potpuno novom formatu; 'Imamo visoke ambicije'

Image

Ove sezone igrat će se jednokružni nokaut sustav, dakle sa samo jednom utakmicom, bez uzvrata

27.1.2021.
14:40
VOYO logo

Norveški Rosenborg bit će suparnik Dinama na startu ovogodišnje UEFA-ine Lige prvaka mladih. Utakmica prvog kola na rasporedu je 2. ili 3. ožujka u Zagrebu, a pobjednik će se plasirati u šesnaestinu finala.

HAJDUK I DINAMO IGRAJU NAJVEĆI HRVATSKI DERBI: Novi trener Bijelih povukao neočekivanu odluku, Mamić najavio ‘vraćanje duga’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijed globalne pandemije koronavirusa znatno je promijenjen format natjecanja, a kalendar sužen samo na proljetni dio sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Knock-out' do finala

To ujedno znači da nema grupne faze natjecanja već klubovi kreću od 1. kola nakon čega slijedi šesnaestina finala i nastavak nokaut sustava sve do same finalne utakmice 20. svibnja u Nyonu.

Na rasporedu je jednokružni nokaut sustav, dakle sa samo jednom utakmicom, bez uzvrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klubovi su podijeljeni na dva dijela, Champions League path (obično se igra u skupinama), te Domestic champions path, a spojit će se uoči ždrijeba osmine finala.

Do osmine finala bez europskih velikana

Dinamo je smješten u "Domestic Champions path" i sve do osmine finala, naravno ako prođe, neće igrati protiv europskih velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo nam je bitno da tu prvu utakmicu igramo doma. Izvukli smo Rosenborg, tradicionalno veliki norveški klub. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti, ove godine imamo visoke ambicije u Ligi prvaka," kazao je voditelj Nogometne škole Dinama Željko Kopić.

"Očekujem tvrdu i čvrstu utakmicu s puno intenziteta i puno duel lige. Dobro ćemo analizirati suparnika i pripremiti se," dodao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo