dobili smo publiku / 'Mislim da je ova pobjeda puno veća od tri boda'

"Ono što smo se dogovorili u svlačionici, da prepustimo jedan dio terena Dinamu jer znamo da je Dinamo kvalitetna ekipa, to smo napravili. Uz malo sreće došli smo i do pobjede", kazao je Stanko Mršić.

20.10.2013.
12:11
VOYO logo

Dinamo je protiv Splita (0:1) pružio očajnu predstavu i tijekom susreta nije stvorio praktički niti jednu pravu priliku.

Tri važna boda Splitu donio je Mate Bilić pogotkom u 39. minuti utakmice.

"Kada igramo protiv najbolje momčadi u državi stvarno je velika slast nakon teške utakmice osvojiti tri boda. Prije svega čestitao bih navijačima na podrški tijekom 90 minuta i Dinamovim igračima na fer i korektnoj utakmici. Mislim da smo potpuno zasluženo osvojili tri boda iako je Dinamo praktički 90 minuta kontrolirao igru, ali mi smo znali što trebamo raditi", kazao je strijelac jedinog gola na utakmici Mate Bilić.

Drugi poraz Dinama koji nije bio pravi - posjed niste znali pretvoriti u gol šanse.

"Želim čestitati Splitu na pobjedi. Uložili su ogroman trud i napor. Mi smo znali što nas očekuje i kakva utakmica - teška, agresivna, borbena i gdje ćemo teško dolaziti do stvaranja šansi. Ja svojim igračima ništa ne mogu zamjeriti jer su htjeli, željeli, borili se, pokušavali na sve načine. Nažalost danas nismo uspjeli u našoj namjeri",rekao je trener "Modrih" Branko Ivanković.

"Mislim da je ova pobjeda puno veća nego tri boda. Dobili smo i publiku koja je danas dosta navijala za nas. Ne vjerujem da su baš svi hajdukovci već da je tu bilo i naše publike. Ono što smo se dogovorili u svlačionici, da prepustimo jedan dio terena Dinamu jer znamo da je Dinamo kvalitetna ekipa, to smo napravili. Uz malo sreće došli smo i do pobjede", komentirao je trener Splita Stanko Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo