Mirza Džomba / 'Ovo su bili neki drugi ljudi, neka druga reprezentacija i kolektivni blackout'

Image
Foto: PIXSELL

Kauboji su sinoć odigrali neobjašnjivo lošu utakmicu protiv reprezentacije Brazila

21.1.2019.
8:40
PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva hrvatska reprezentacija je u Kölnu neočekivano izgubila od Brazila 26:29 (13:17) ugrozivši plasmanu u polufinale.

Bila je to utakmica u kojoj Hrvatska nije imala pravo na pogrešku. Pobjeda je donosila nešto lakši put prema polufinalu, ali i osigurala osvajanje najmanje šestog mjesta koje osigurava plasman u kvalifikacije za olimpijske igre u Tokiju što je uoči SP-a označeno kao glavni cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Kauboji su odigrali neobjašnjivo loše i upisali težak poraz nakon kojeg će biti iznimno teško ući u borbi za medalje.

Image

Težak udarac u Kölnu: Hrvatska porazom od Brazila kompromitirala šanse za polufinale!

Image

Težak udarac u Kölnu: Hrvatska porazom od Brazila kompromitirala šanse za polufinale!

"Užas. Šok. Blamaža. Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Ovo su bili neki drugi ljudi, druga reprezentacija. Sve je bilo drugačije. Dogodio se totalni i kompletni blackout. Doveli smo se u užasno tešku situaciju. Neću reći da je nemoguć plasman u polufinale, ali s ovakvom igrom nemamo mi što raspravljati i pričati o Njemačkoj i Francuskoj. Ljudi moji, nas je razbio Brazil", kometirao je bivši reprezentativac Mirza Džomba za Index.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je ovo bila daleko najgora utakmica hrvatske reprezentacije unatrag nekoliko godina.

"Uništili smo sve dobro što smo napravili pobjedom protiv Španjolske. Što sad? Ništa. Nema više kalkulacija i mudrovanja. Nema vremena za bilo kakve analize i raščlambe tko je kriv i zašto jer nas za 20 sati čekaju Nijemci. Ne znam što je ovo bilo, ali bilo je smiješno. Ne znam što se dogodilo, ali ovo nije bila Hrvatska", kazao je Džomba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo