Zadar bez trenera / Milin dao ostavku: 'Onaj tko dođe poslije mene, trebat će puno sreće'

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL

Nakon novog poraza i ispadanja iz Kupa, podnio je ostavku te je Zadar u potrazi za novim trenerom. Priznao je kako je to njegova dužnost i poželio je sreću nasljedniku.

4.12.2013.
13:38
Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

Ferdi Milinu presudio je treći poraz Zadrana od Istre 1961.

Nakon novog poraza i ispadanja iz Kupa, podnio je ostavku te je Zadar u potrazi za novim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je kako je to njegova dužnost i poželio je sreću nasljedniku.

"Moja moralna dužnost je podnijeti ostavku na mjesto trenera Zadra. Onaj tko će doći poslije mene, trebat će puno sreće i psihologije kako bi podignuo momčad", rekao je Milin koji smatra kako je došlo do raspada sustava i za to više ne želi odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivao sam da će nam četvrtfinale Kupa biti veliki motiv, međutim, dogodio se potpuni raspad sustava, i to posebno u ove dvije posljednje utakmice. Uvijek je najveća odgovornost na treneru, a ja više ne želim biti odgovoran za takvo što", dodao je bivši trener Zadra.

Josip Bajlo, predsjednik kluba, nije htio nagađati hoće li Milinova ostavka biti prihvaćena, već je dodao da mu je trener prenio svoju želju, ali će se u klubu o tome naknadno raspravljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je da je Milin iziritiran s ova tri posljednja poraza, međutim, to ga ne treba izbaciti iz takta jer smo korektno poraženi od boljeg protivnika", dodao je Bajlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike