PROMJENE NA SAN SIRU / Milan otpustio Allegrija: Klupu preuzima Pippo Inzaghi?

Image
Foto: AP

Allegri (46) je ove sezone pobijedio samo u pet utakmica. No unatoč lošem rezultatu u Serie A, Milan je ostao jedini talijanski predstavnik u Ligi prvaka.

13.1.2014.
12:20
AP
VOYO logo

MILANO - Talijanski prvoligaš Milan smijenio je u ponedjeljak, dan nakon teškog poraza u talijanskom prvenstvu od Sassuola (3:4), MassimilianaAllegrija i zamijenio ga njegovim pomoćnikom MauromTassottijem.

"Nogometni klub Milan objavljuje da je oslobodio dužnosti trenera Massimiliana Allegrija i njegovo osoblje, a momčad će privremeno voditi Mauro Tassotti", objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmerostruki prvak Europe se nakon 19 odigranih utakmica talijanskog prvenstva nalazi tek na 11. mjestu sa samo 22 osvojena boda, čak 30 manje od vodećeg Juventusa. Za Napolijem, koji je na trećem mjestu koje vodi u Ligu prvaka, zaostaje 20 bodova. Allegri (46) je ove sezone pobijedio samo u pet utakmica. No unatoč lošem rezultatu u Serie A, Milan je ostao jedini talijanski predstavnik u Ligi prvaka ove sezone i u osmini finala iduće mjesec ga čeka okršaj protiv Atletico Madrida.

Allegri je preuzeo Milan u lipnju 2010. godine i već u prvoj sezoni osvojio je naslov prvaka Italije, a onda i talijanski Superkup. U protekle dvije sezone Milan je prvenstvo završio na drugom, odnosno na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji nagađaju da bi momčad mogao preuzeti bivši napadač Milana 40-godišnji FilippoInzaghi, koji sada vodi mladu momčad, a neki spominju i dolazak još uvijek aktivnog igrača Nizozemca ClarenceaSedorfa (37), trenutačno člana brazilskog kluba Botafogo de Futebol e Regatas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo