Miha: Žao mi je Miškovića!

Selektor Srbije o aktuelnim društveno-političkim temama

24.12.2012.
15:47
VOYO logo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović, poznat je kao čovek koga ne zanima previše politika u Srbiji, što je i logično, budući da već dve decenije s porodicom iz Italiji, a u intervjuu za Alo, ipak je pristao da priča o aktuelnom političkom trenutku u našoj zemlji, pre svega o hapšenju Miroslava Miškovića, vlasnika "Delta holdinga" i njegovog sina Marka.

- Miroslav Mišković je moj prijatelj, bio je sponzor mog oproštajnog meča u Novom Sadu 2007. godine i zaista mi je žao što su on i njegov sin u zatvoru. To su velike stvari na koje ne mogu da utičem. Da se razumemo, podržavam borbu Aleksandra Vučića s korupcijom, ali niko nije kriv dok se ne dokaže. U Srbiji čim završite u zatvoru odmah ste krivi, a to ne treba i ne sme tako da bude. Sve u svemu politika me ne interesuje, vidim kako naš narod teško živi i to je dovoljno - otkrio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da bi za našu zemlju bi bilo najbolje da uskoro postane njen član Evropske unije.

- Moje mišljenje je da bi to bilo dobro. U doba stare Jugoslavije mi smo bili taj centar Evrope, putovali smo bez pasoša, dok su zemlje oko nas svuda morale s pasošem. Bilo bi dobro da uđemo u Uniju, ali ne da se oprostimo o Kosova - kazao je selektor "orlova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo