Miha: Partizan zasluženo najbolji

Selektor "orlova" Siniša Mihajlović smatra da je Partizan bez premca u domaćem prvenstvu

27.11.2012.
12:26
VOYO logo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je aktuelni šampion Partizan zasluženo osvojio jesenju titulu.

- Vidim da je u poslednje vreme bilo nekih polemika oko suđenja, ali na kraju prvenstva se sve to niveliše. Mislim da je Partizan zasluženo jesenji prvak - ocenio je Mihajlović za Sportski žurnal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnjeg fudbalera crveno-belih ne čude porazi bivšeg kluba. On takođe smatra da nije neobično što ekipa Aleksandra Jankovića ima oscilacije u igri jer je reč o mladoj ekipi.

- Crvena zvezda ima mladu ekipu, tako da su oscilacije velike, mogu dvakoga da pobede, ali i od svakoga da izgube. Niko se nije nadao da će posle derbija protiv Partizana, crveno-beli lako izgubiti od OFK Beograda, ali to je normalno - rekao je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večiti rivali su neočekivano elimisani u Kupu Srbije, a selektor "orlova" kaže da je trenutno Vojvodina najbliža trofeju.

- Nadam se da će Vojvodina osvojiti kup Srbije, mada to nikada nije sigurno. U preostaloj konkurenciji smatram da su Novosađani favoriti - izjavio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo