Miha: Nije moj problem što Matić ne igra za reprezentaciju

Selektor čeka da čuje “Šefe, ja bih da igram za Srbiju“

21.5.2013.
15:46
VOYO logo

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da nije njegov problem što o fudbaleru Benfike Nemanji Matiću priča cela Evropa, a on ne igra za nacionalni tim.

- Matić? Nema nikakvih promena sa njegovim stanjem. Još me nije zvao, a on zna kako stoje stvari. Nije moj problem to što o njemu priča pola Evrope, a pritom ne igra za reprezentaciju. Trebalo bi sa njim da razgovarate. On je otišao dobrovoljno, rekao je da ne želi da igra za reprezentaciju. Nisam ga ja oterao, sam je otišao. Dakle, ako hoće da se vrati treba da me pozove i kaže: 'Šefe, ja bih da igram za Srbiju'? Zar je to toliki problem? Da sam ga ja oterao zvao bih ga... Ja ne tražim od njega izvinjenje, samo spremnost da igra za reprezentaciju. U interesu nacionalnog tima je da postoje principi koji važe za sve bez obzira na ime i prezime. I oni treba da se poštuju - zaključio je Mihajlović, za dnevni list Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Orlovi" u junu igraju, kako Miha kaže, "najvažniji meč" protiv Belgije, a svaki rezultat osim pobede značio bi i teoretski oproštaj reprezentacije Srbije od Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo