METLIČIĆ, VUKOVIĆ I ŠPREM PRESUDILI KAUBOJIMA: / 'Kad vidimo kako on igra i kako se bori... Sigurno je naš najbolji igrač do sada'

Image

Za dva dana u 2. kolu ove skupine od 18 sati igrat će Hrvatska i Argentina te će Hrvatska u slučaju pobjede osigurati četvrtfinale kolo prije kraja

21.1.2021.
22:27
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 1. kola skupine II drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kairu svladala Bahrein sa 28-18 (13-8).

Tek u svom četvrtom nastupu na ovom SP Hrvatska je odigrala utakmicu u kojoj je dominirala od samog početka. Zahvaljujući trima obranama vratara Šege i preciznom igrom u napadu nakon manje od pet minuta već je bilo 3-0 za Hrvatsku, nakon 10 minuta ta je prednost narasla na 7-1, a potvrda odlične obrane Hrvatske pokazao je i rezultat nakon 20 minuta kada je bilo 9-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirno oddržavali prednost

Do same završnice susreta Hrvatska je mirno održavala prednost od pet do sedam razlike, da bi se u posljendjih pet minuta Bahrein predao pa je Hrvatska postigla posljednjih pet golova na susretu i na kraju slavila s uvjerljivih 10 razlike.

Zlatko Horvat je s osam golova bio najefikasniji kod Hrvatske, po četiri su dodali Ivan Martinović i Marino Marić, dok je Alsayyad Husain sa šest pogodaka predvodio Bahrein.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo kako je izgledao prvi komentar RTL-ovih stručnjaka Petra Metličića, Drage Vukovića i Goran Šprema na ovaj nastup Kauboja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga osvrnuli su se na Argentinu i Dansku, sjajnog Šegu te su posebno istaknuli jedno ime:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo