NE ŽELI NIKOG PRESTIĆI / Messi: Nisam u lovu na rekord

Image

Argentinski genijalac je demantirao nagađanja kako je fokusiran na to da prestigne najboljeg strijelca Barçe, Cesara Rodrigueza, koji je za katalonski klub zabio 235 golova.

29.9.2011.
14:13
VOYO logo

Lionel Messi odbacio je tvrdnje da lovi rekord Cesara Rodrigueza nakon što je u srijedu u utakmici 2. kola Lige prvaka protiv Bate Borisova zabio dva gola za konačni rezultat od 5:0.

Tim se učinkom izjednačio s Ladislauom Kubalom kao drugi najbolji strijelac u povijesti Barcelone sa 194 postignuta gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se španjolski i europski prvak priprema za prvenstvenu utakmicu protiv Sportinga iz Gijona u nedjelju, Messi je rekao kako nije fokusiran na to da prestigne najboljeg strijelca Cesara Rodrigueza, koji je zabio 235 golova za katalonski klub.

"Cesar nije moj cilj", izjavio je 24-godišnji Argentinac, najbolji nogometaš svijeta, koji je svoja 194 gola zabio u 280 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj je cilj igrati dobro u svakoj utakmici. Znam da stvaram povijest i nadam se da mogu učiniti i više", dodao je Messi.

Najbolji igrač Barcelone je ove sezone već zabio osam golova u pet prvenstvenih utakmica, uključujući dva hattricka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je put za Barçinu prvu momčad zaigrao u listopadu 2004. godine i postao je namlađi strijelac u ligi kada je postigao pogodak protiv Albacetea u svibnju 2005. sa 17 godina, 10 mjeseci i sedam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo