JEDNOGODIŠNJA AGONIJA / Mercedes ponovno u sedlu

Image
Foto: Mercedes

Nakon jednogodišnjeg 'vakuma', Mercedes-Benz je ponovno na adekvatan način prisutan u Hrvatskoj posredstvom ovlaštenog partnera, tvrtke Auto Gašparić iz Velike Gorice, te Automobili Škojo na području Slavonije.

19.11.2012.
14:36
Mercedes
VOYO logo

Tako su nakon propasti Eurolinea vlasnici i potencijalni kupci ponovno u prilici dobiti potpunu i vrhunsku uslugu kako prodaje, tako i servisa i postprodaje, te mogućnosti homologacije u skladu sa svim standardima koje propisuje marka s logom srebrne zvijezde.

Naime, jednogodišnja agonija bivšeg uvoznika snažno se odrazila na prodaju i tržišni udio tog premium brenda, a još više na ugovorne jamstvene obveze i obveze redovitog održavanja Mercedesovih vozila. I nadalje će Auto Gašparić skrbiti za ranije prodane Mercedese te novim kupcima pružiti punu uslugu.Za isto će se u Slavoniji brinuti Automobili Škojo d.o.o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako dalje doznajemo uskoro nas očekuje i nekoliko novosti, koje će biti predstavljene i puštene u prodaju. To su prije svega nova i nadasve atraktivna A klasa, treća generacija popularnog gradskog automobila koji u potpuno novom obliku cilja na mlađu i dinamičnu publiku.

Tu je i novi Mercedes CLS Shooting Brake, karavanska izvedenica nove generacije njihovog limuzinskog coupea kao i druga generacija Mercedesa GL, najvećeg SUV-a iz ponude. Iz svijeta gospodarskih vozila, Auto Gašparić uskoro će predstaviti kompaktni Citan, vozilo za gradsku dostavu u putničkoj ili teretnoj izvedbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo