KRAJ 'ICE FEVERA' / Medvjedi se porazom oprostili od Zagreba

Image
Foto: PIXSELL

U susretu 1. kola drugog kruga EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Areni Zagreb izgubio od vodeće momčadi lige Black Wings Linza 0:2 (0:0, 0:1, 0:1).

22.1.2012.
20:24
PIXSELL
VOYO logo

"Medvjedi" su na otvaranju drugog kruga, ujedno i oproštaju od zagrebačke Arene, imali priliku pobjedom preuzeti vodstvo, no nisu uspjeli. Linz je slavio golovima Curtisa Murphyja (25:14) i Martina Meiera Grabhera (44:09), dok je Alex Westlund sakupio 31 obranu.

Nakon 44. odigrana kola liga se podijelila u dvije skupine - u jednoj je prvih šest klubova koji su osigurali doigravanje, a u drugoj preostalih pet ekipa koje se bore za ulazak u play-off. Do sada osvojeni bodovi su brisani, a prvoplasirana momčad je dobila četiri, drugoplasirana tri, iduće dvije momčadi dva i jedan bod, a peti i šesti su ušli u drugi krug bez bodova. Medveščak je tako u drugi krug natjecanja krenulo sa samo jednim bodom minusa iza Linza, premda je nakon 44 odigrana kola imao osam bodova zaostatka.

Nakon završetka 'Ice Fevera' u Areni, Medveščaku sada slijede četiri gostovanja. U utorak, 24. siječnja u Klagenfurtu protiv KAC-a, tri dana kasnije u Ljubljani protiv Olimpije, 29. siječnja kod Albe Volan, te 31. siječnja u Salzburgu kod Red Bulla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo