treća pobjeda u nizu / Medveščak dobio u predgrađu Moskve

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Medveščak je došao do pobjede na prvom ovogodišnjem gostovanju, a time su nastavili pobjednički niz koji su počeli u prosincu prošle godine u Zagrebu Neftehimika.

8.1.2015.
19:55
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u utakmici KHL lige u Mitišćiju momčad Atlanta s 3-2 (1-0, 1-1, 1-1), te su upisali i treću pobjedu zaredom.

Medveščak je došao do pobjede na prvom ovogodišnjem gostovanju, a time su nastavili pobjednički niz koji su počeli u prosincu prošle godine u Zagrebu Neftehimika.Zagrepčani su slavili pogocima Martina St. Pierrea (5:57) i Brandona Segala (22:58, 55:58), dok su strijelci za domaćine bili Albert Jaruljin (39:03) i Igor Levitskij (57:21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila tijesna, Zadovoljan sam kako je naša momčad odigrala prve dvije trećine, dok smo u trećoj igrali malo previše defenzivno. Penalty kill nam je bio odličan, a golove smo zabili upravo u trenucima kada su nam bili potrebni.Ukoliko se želimo vratiti u utrku za doigravanje, sve su nam utakmice do kraja sezone kritične i krucijalne. Prije odlaska na ova gostovanja postavili smo si cilj da ostvarimo sve tri pobjede. Jedna je već tu i nadam se da ćemo tako nastaviti", kazao je trener Medveščaka Doug Shedden.

Medveščak je 13. u Zapadnoj konferenciji s 32 boda, a 10. siječnja gostuju kod Vitjaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo