Nije bilo ozlijeđenih / Među privedenima nakon utakmice i Zdravko Mamić

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Šestero ljudi je jučer bilo prijavljeno zbog izazivanja nereda na utakmici, a doznaje se kako su Mamić i Bego završili na ispitivanju.

23.3.2014.
16:06
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Ukupno 67 osoba privela je splitska policije prije, za vrijeme i nakon nogometnog derbija koji je poslijepodne odigran na stadionu Poljud između Dinama i Hajduka, a među njima i predsjednika Dinama Zdravka Mamića, koji se u svečanoj loži sukobio s bivšim igračem Hajduka Ivom Begom.

Utakmica je protekla bez većih izgreda i većeg narušavanja javnog reda i mira, nije bilo ozlijeđenih osoba i nije zabilježeno oštećenje imovine, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po podacima policije, od 67 osoba sedam ih je privedeno zbog posjedovanja pirotehničkih sredstava; 52 osobe su privedene zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. Zbog narušavanja javnog reda i mira prijavljeno ih je šest, a kako se neslužbeno doznaje, među njima Zdravko Mamić i Ivo Bego, s kojim se prvi čovjek gostujuće momčadi u svečanoj loži za vrijeme jučerašnje  utakmice sukobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo