NAKON NOVOG PORAZA BAYERNA /

Mediji "ruše" Klinsmanna

Image

Ovaj poraz gurnuo je njemačke prvake u opasnost mogućnosti propuštanja Lige prvaka, piše Sportbild.de.

25.4.2009.
19:47
VOYO logo

Nakon domaćeg 1-0 poraza Bayerna od Schalkea u 29. kolu Bundeslige, njemački mediji složni su u jednom - vrijeme je da trener Juergen Klinsmann napusti klupu Bayerna.

Najizravnije zvuči Sportbild.de koji piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogodak Halila Altintopa iz 21. minute ne samo da je postavio Bayernovog trenera Juergena Klinsmanna na katapult, već je gurnuo njemačke prvake u opasnost mogućnosti propuštanja Lige prvaka".

Europolitan.de također smatra da se Klinsmannu bliži odlazak s klupe, točnije autor teksta čak ga i zaziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo vidjeti rezultate koje nam je donijela toliko hvaljena Klinsmannova era - mnoštvo dugih lopti usamljenom napadaču Luci Toniju i puno stajanja na travnjaku. I ponovno premalo pogodaka. Čini se da je vrijeme legendarnog strijelca na klupi Bayerna isteklo", navodi se.

"Postoje naznake da bi Klinsmann mogao otići", zaključuje i njemačko izdanje nogometnog portala Goal.

Nitko od medija nije napisao koga bi vidjeli na uklupi umjesto Klinsmanna. Tek Sportbild.de navodi želju navijača da bi na klupi njemačkog prvaka htjeli vidjeti ponovno Ottmara Hitzfelda.

U ovome trenutku Bayern zauzima treće mjesto prvenstvene ljestvice s 54 osvojena boda. Jedan više ima drugoplasirana Hertha, dok vodeći Wolfsburg s utakmicom manje na kontu ima 57 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo