UFC / McGregor opet 'briljirao' na presici: Zakasnio pa zaprijetio Khabibu da će mu zabiti nos u lubanju

Image
Foto: AP images

Khabib je na presici, između ostalog, rekao da neće Conoru pružiti ruku nakon što meč završi. Irski borac također nije pokazao miroljubivost

5.10.2018.
16:37
AP images
VOYO logo

Standardno "nabrijavanje" uoči UFC-ove borbe Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova počelo je već na press konferenciji. McGregor je na jučerašnju presicu stigao pola sata kasnije, tako da se uopće nije ni mogao verbalno sukobiti s Khabibom.

No, Irac je gledateljima pružio show kakav su očekivali kad se napokon pojavio na pozornici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Irci su ponovo u gradu. Promet je jako zakrčen", vikao je Conor kad je došao na pozornicu.

"On ne želi biti pored mene, ne želi biti u blizini ovih ljudi, on je prestravljen. Nije rekao ništa u New Yorku, a garantiram da ništa nije rekao ni tu. Nije me briga. Prošao sam sve u ringu. Bio sam umoran, bio sam na leđima, bio sam u svakom mogućem scenariju kojeg možete zamisliti. Ja sam veteran. Izaći ću u ring i uživat ću.", grmio je McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Khabib je na presici, između ostalog, rekao da neće Conoru pružiti ruku nakon što meč završi. Irski borac također nije pokazao miroljubivost.

"Uvijek trebamo ciljati na mir. Ako ne ciljaš na mir, ciljaš između očiju. Ciljat ću tom čovjeku između očiju i to nikad nije gotovo. Zabit ću mu nos u lubanju", rekao je McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba je na programu u nedjelju ujutro u 4 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo