'borba stoljeća' / Mayweather malo teži od Pacquiaoa, Tyson laktom udario navijača

Dvoboj Mayweathera (Money Mana) i Pacquiaoa (Pac-Mana) pamtit ćemo kao novčano najunosniji dvoboj u povijesti boksa. Mayweather će zaraditi oko 180 milijuna dolara, a Pacquiao oko 120 milijuna

2.5.2015.
14:07
VOYO logo

Uoči "borbe stoljeća", dvoboja u velter kategoriji između Amerikanca Floyda Mayweathera (38) i Filipinca Mannyja Pacquiaoa (36), koja će se održati u subotu u Las Vegasu, na vaganju boraca okupilo se 11.500 gledatelja, a većina su bili Filipinci.

Ulaznice za vaganje koštale su deset dolara, ali na crno su se prodavale i za sto dolara. Limit u velter kategoriji je 67 kg, a Pacquiao je na vaganju težio 65,8 kg, dok je Mayweather imao 66,2 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Mayweathera (Money Mana) i Pacquiaoa (Pac-Mana) pamtit ćemo kao novčano najunosniji dvoboj u povijesti boksa. Mayweather će zaraditi oko 180 milijuna dolara, a Pacquiao oko 120 milijuna.

Od tv prijenosa u sustavu "pay-per-view" (plati i gledaj) zarada se procjenjuje na više od 300 milijuna dolara. MGM Grand Garden Arena u Las Vegasu prima 16.500 gledatelja, a zarada od ulaznica bit će oko 74 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su došli gledati vaganje, a u publici je bio i Mike Tyson, kojeg su navijači cijelo vrijeme opsjedali, što mu je u jednom trenutku počelo ići na živce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od navijača htio se slikati s Iron Mikeom, a ovaj ga je odgurnuo laktom i prostrijelio pogledom. Navijač je shvatio da nije vrijeme za šalu te mirno stao iza legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo