HOKEJAŠI MEKOG SRCA / Markantni Splićanin se skinuo gol za dobru stvar!

Image
Foto: tio.ch

Hokejaši švicarskog kluba Genève-Servette HC opet su skinuli 'oklope' sa sebe kako bi goli pozirali ispred fotoobjektiva. Cilj? Sakupljanje novčanih sredstava za fondaciju koja pomaže djeci s autizmom. Jedan od glavnih likova kampanje je Splićanin Goran Bezina.

26.11.2013.
12:51
tio.ch
VOYO logo

Drugu godinu u nizu u Švicarskoj je predstavljen kalendar humanitarnog karaktera po nazivom "GSHC ledolomci II". Svečana premijera projekta bila je u utorak navečer, a u središtu pažnje bili su hokejaši švicarskog kluba Genève-Servette HC koji su se ponovno skinuli goli za dobru stvar.

Naime, sva sredstva od golišavog kalendara koji će koštati oko 30 franaka bit će uplaćena na račun fondacije 'Autizam Ženeva', neprofitne organizacije koju su 2007. pokrenuli roditelji djece sa simptomima autizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: tio.ch

Jedan od glavnih likova kampanje je Goran Bezina koji se zajedno sa svojim suigračima rado uključio u ovaj humanitarni projekt.

Bezina je, inače, rođeni Splićanin, ali je njegov otac Tonko kao vrsni vaterpolist Mornara još 1988. godine otišao igrati u Švicarsku – u klub Monthey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je Goran zavolio hokej i postao standardni švicarski reprezentativac zaigravši u švicarskom dresu na osam svjetskih prvenstava te na Zimskim olimpijskim igrama 2006. u Torinu.

Igrao je kratko i u NHL-u za Phoenix Coyotes, te potom u AHL-u za Springfield Falconsu. Ostatak karijere je proveo na švicarskom ledu, a posjeduje i hrvatsku putovnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo