Bišćan objavio rat / 'Marčinko, ti si uhljeb s golemom plaćom i besplatnim ljetovanjima!'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Bišćan je naglasio kako je Dinamu oprostio milijun eura te mu poklonio svoju mladost dok Marčinko ništa nije napravio 'osim što je besplatno ljetovao i zimovao sa suprugom'.

2.4.2014.
9:07
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji šef javne televizije i bivši novinar jučer su se pojavili u Dinamovom press salonu te kad su progovorili, pali su argumenti kojima su Marčinko, Rožić i Naglić došli uvjeriti da je ispravno zabraniti članstvo bivšim igračima.

"To smo napravili zbog izjave da je Mamić diktator, a Dinamo udruga sumnjivog morala. Nisu zaslužili članstvo. Da se razumijemo, njihova inicijativa je legalna, ali se mora demokratski artikulirati", rekao je Marčinko u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Bišćan je usput rekao kako je za 103 utakmice Dinamo dobio 19 milijuna kuna.

"Dinamu sam oprostio milijun maraka duga kada sam odlazio u Liverpool jer me zamolio Mirko Barišić, a nedavno je njegov gazda rekao da je moj transfer spasio klub od propasti. Što je Marčinko napravio za klub s čije pozornice istupa?" rekao je bivši kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam Dinamu poklonio mladost. Zbog mene je dobio 12 ili 13 milijuna maraka odštete dok sam odlazio u Liverpool, a dok sam bio ozlijeđen, nisam htio primati plaću dok se ne oporavim. Koji je to igrač napravio za klub? A Marčinko je od Dinama dobio veliku plaću, besplatna ljetovanja i zimovanja sa suprugom. Baš kao i Rožić. Zašto se onda čudimo proračunu od 30 milijuna eura pored takve količine uhljeba. Ma to što je ovu trojicu poslao na pozornicu govori da im šef gubi kompas", dodao je Bišćan koji nije želio komentirati izjave trojca u Maksimiru, osobito metaforu kojom se Marčinko poslužio kad je akciju generacije '97. prokomentirao na osebujan način.

"To vam je kao da mladoženja prije svadbe govori za mladu da je kurva, a onda očekuje da ga njezina obitelj prihvati", rekao je Marčinko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo