MANDŽUKIĆ I ČILIĆ ODMJERILI SNAGE: / Napadač se našalio na račun tenisača i izazvao reakciju bivšeg Vatrenog

Image
Foto: Screenshot

Pokazao je svoje vještine na teniskom terenu

11.6.2019.
15:30
Screenshot
VOYO logo

Zaklada Marin Čilić nedavno je predstavila humanitarni projekt “Gem, set, Hrvatska” kojim bi se trebala skupiti sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

“Imali smo puno prijava, 49 škola se prijavilo iz područja koja su manje razvijena i odabrali smo OŠ Tordinci, koja nema ni dvoranu ni igralište na otvorenom. Njima će to dobro doći, a mi smo jako sretni da možemo pomoći djeci da se bave sportom”, izjavio je tada Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stižu zvijezde

Humanitarni teniski turnir održat će se 12. lipnja na zagrebačkoj Šalati, a okupit će najveće zvijezde hrvatskog sporta, poput Luke Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena, Valenta i Martina Sinkovića, Ivana Dodiga, Matu Pavića, Saru Kolak, Anu Konjuh, Dinu Levačić, Bojana Bogdanovića, Ivana Klasnića, ali brojne druge vrhunske sportaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima naći će s i MarioMandžukić. Napadač Juvea u utorak je odradio trening upravo s Čilićem, a poslije toga se oglasio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžo i Čilić

"Posljednje pripreme za humanitarni teniski spektakl na Šalati - drago mi je što sam mogao dati nekoliko savjeta Marinu Čiliću. Vidimo se u srijedu!", objavio je Mandžo pritom se našalivši na račun drugog hrvatskog reketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah potom oglasio se još jedan bivši Vatreni.

"Tu ne možeš uklizavati“, poručio mu je Danijel Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo