MANDŽUKIĆ I UNITED POSTIGLI DOGOVOR? / Hrvat seli na Old Trafford mjesec dana ranije. Solskjaer mu namijenio poseban zadatak

Image
Foto: Screenshot

Bivši Vatreni na pragu se transfera u Manchester United

13.10.2019.
15:20
Screenshot
VOYO logo

Vrijeme Marija Mandžukića u Juventusu bliži se kraju. Hrvatski napadač u siječnju će gotovo sigurno poslije četiri godine napustiti Juventus. Iako je početkom godine potpisao novi ugovor promjena na klupi utjecala je na njegov status i izgubio je mjesto u momčadi. Maurizio Sarri odlučio je vratiti u život svog miljenika GonzalaHiguaina i to je presudilo Vatrenom.

Ljetos je bio nadomak transfera u Manchester United, ali je posao propao u posljednji tren. Nakon toga otvorila se opcije selidbe u Katar, međutim bivši Vatreni odbio je sve ponude iz te zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Tuttosport piše da je dogovor o prelasku napadača na Old Trafford praktički gotova stvar te da će se u od siječnja službeno biti njihov igrač. Daily Mail dodaje kako su klub i igrač postigli usmeni dogovor kao i to da će United platiti Juveu deset milijuna funti odštete.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester United's Norwegian head coach Ole Gunnar Solskjaer walks on the pitch at the end of the English Premier League football match between Arsenal and Manchester United at the Emirates Stadium in London on March 10, 2019. (Photo by Ben STANSALL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Pomoć mlađima

Tuttosport je otkrio i da bi ga Juve mogao pustiti na Otok već u prosincu, mjesec dana prije početka zimskog prijelaznog roka, kako bi imao dovoljno vremena za prilagodbu na novu sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom periodu ne bi mogao nastupati, ali bi mogao mentorirati mlade napadače Uniteda poput Rashforda i Greenwooda te im pomoći svojim iskustvom da unaprijede igru

Unitedu je igrač njegovih kvaliteta prijeko potreban i OleGunnarSolskjaer očito vjeruje da će im on pomoći da osiguraju kvalifikacije u Ligu prvaka iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno će potpisati ugovor je jednu i pol godinu što bi mu bio savršen način da okonča veliku karijeru i postane prvi Hrvat na Old Traffordu i jedan od rijetkih igrača koji je igrao u Njemačkoj, Španolskoj, Italiji i Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo