IGRA ŽIVACA / Mandžo poručio Sigurdssonu: 'Pričat ćemo na terenu!'

Na pitanje kako komentira izjavu islandskog braniča, napadač Bayerna Mario Mandžukić je u kameru RTL-a ispalio: "Pričat ćemo u petak na terenu!".

13.11.2013.
15:20
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija pod vodstvom novog izbornika Nike Kovača otputovala je iz zrakoplovne luke Zagreb na Island gdje je u petak, 15. studenog očekuje prva utakmica dodatnih kvalifikacija za odlazak na svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

'Vatreni' su na put krenuli dan ranije kako bi imali više vremena za aklimatizaciju na vremenske prilike koje ih očekuju u Reykjaviku. Hrvatski igrači su na put krenuli prepuni optimizma uvjereni u pozitivan ishod 'akcije Island'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok glavni igrači poput Luke Modrića ili kapetana Darija Srne nisu bili raspoloženi za izjave, ostali reprezentativci su vrlo rado komentirali izjavu islandskog reprezentativnog braniča Ragnara Sigurdssona.

Igrač FC Copenhagena je na pitanje hoće li on čuvati Mandžukića odgovorio:  "Ne znam tko je Mandžukić? Je li to onaj iz Bayerna?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na pitanje kako komentira izjavu islandskog braniča, napadač Bayerna je u kameru RTL-a ispalio: "Pričat ćemo u petak na terenu!".

"Ne vjerujem da je on to rekao, ali iskreno - ne čitam. Istina leži na terenu!", odgovorio je izbornik Niko Kovač upitan je li izjave posljednjih dana shvatio kao neku igru živaca i provokacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznat će Mandžu. Mi ćemo se potruditi da nas zapamte, ne samo Mandžu nego sve nas. Idemo odigrati dobru utakmicu", izjavio je Ivan Rakitić.

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

"Sasvim sigurno očekuje nas teška utakmica protiv neugodnog suparnika. Međutim, dobro smo radili, spremni smo i pozitivno razmišljamo," kazao je Josip Šimunić koji nije želio otkriti hoće li igrati i na kojoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu igrati na više pozicija, što god kaže izbornik," dodao je kapetan Dinama.

Prema posljednjoj prognozi hrvatsku vrstu na Islandu ipak neće dočekati 'polarno vrijeme', već se najavljuje kiša. Međutim, naši su igrači ionako samo odmahivali rukom na spomen vremenskih uvjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Islanda i Hrvatske na rasporedu je u petak u 20 sati po hrvatskom vremenu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo