RTL POSJETIO LEGENDU / Mamićev emotivni govor kod Miše Kovača

Pogledajte emocijama nabijen susret velikih prijatelja u kojem je nogomet bio neizbježna tema. RTL je bio u posjetu legendarnom pjevaču, a glavnu riječ je imao izvršni dopredsjednik Dinama.

2.8.2011.
16:21
VOYO logo

"Srce mi je puno jer sam ga vidio onako kako sam to želio. Plašio sam se da će biti drugačije s obzirom na sve što se s njim u posljednje vrijeme dogodilo. Jako sam sretan. Možemo voljeti ovog ili onog, ali Mišo je jedan i jedini", oduševljen je bio Miroslav Blažević.

Ubrzo je glavnu riječ preuzeo Zdravko Mamić, čija rječitost nikada nije bila upitna. Bile su to rečenice nabijene emocijama, silnim respektom prema pjevačkoj legendi. Prisjetio se izvršni dopredsjednik Dinama slavnih dana splitskog Hajduka i Mišinog utjecaja na tadašnje događaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, sami pogledajte Mamićev emotivni govor pred pjevačkom legendom koja je i sama progovorila riječ-dvije o svom Hajduk i njegovoj aktualnoj situaciji.

"Želim da taj hajduk napokon krene prema Europi, da ne primi gol u prvoj minuti, prvoj sekundi pa da mu se smije cijela Hrvatska. I da izgubi od Zadra", oštar je kritičar Mišo Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljubav je relativna, ja volim Hajduk 50 godina, ali ja sam gledao Split s Fulhamom i Hajduka. I do kojeg sam zaključka došao - Split je mali klub, a velika momčad, a Hajduk je veliki klub, a mala momčad ovoga trenutka", zaključio je Mišo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo