MAMIĆ OPET TRLJA RUKE: / Inter želi još jednog Dinamovog igrača

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Još jedan igrač Dinama na meti je talijanskih klubova, piše portal Calciomercato. Armin Hodžić zabio je ove sezone devet golova za Dinamo i trenutačno je najbolji strijelac 1.

17.10.2015.
12:57
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Hodžić je bio član mlade reprezentacije BiH, a dobrim se igrama nametnuo i izborniku seniorske vrste Mehmedu Baždareviću koji ga je pozvao u sastav u kvalifikacijskoj utakmici protiv Walesa. Bio je strijelac i na posljednjoj Dinamovoj utakmici, protiv Zagreba na Maksimiru (4:1).

Image
MAMIĆ OSTAO BEZ IGRAČA: /

Primili gol za samo 17 sekundi, pa se raspucali!

Image
MAMIĆ OSTAO BEZ IGRAČA: /

Primili gol za samo 17 sekundi, pa se raspucali!

U Interu dinamovci Kova i Broz

Iz Dinama u Inter proteklih su godina otišla dvojica igrača. Mateo Kovačić je nerrazurre pojačao na zimu 2013., da bi prošlog ljeta otišao u Real. U siječnju 2015. Marcelo Brozović se također iz Maksimira zaputio na San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter bi Hodžića također želio dovesti na zimu. Dinamo je dobar prodavač u Serie A, osim Kovačića i Brozovića, iz Maskimira su u Italiju otišli još Duje Čop i Šime Vrsaljko.

Hodžić je kao mlad igrač završio u Liverpoolu, ali se potom vratio u BiH, nakon što se u jakoj konkurenciji na Anfieldu, a bio je suigrač i Raheema Sterlinga, nije namentuo. U sezoni 2013/14 bio član sarajevskog Željezničara na posudbi iz engleskog velikana, zabio je 14 golova u 28 utakmica. Tog ljeta je za odštetu od 225.000 eura, koju su Zagrepčani platili Liverpoolu, prešao u Dinamo. Prošle sezonu mučile su ga ozljede, ali je sad, zdrav i spreman, potvrdio da se radi o rasnom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio fenomenalnim škaricama

Ove sezone je u 1. kolu protiv Intera zabio gol koji ozbiljno konkurira za najljepši u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike