Incident na Poljudu / Mamić o Mamiću: 'Vjerojatno ga nije napao bez razloga'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dinamov gazda Zdravko Mamić ponovno je imao svoj show. U svečanoj loži poljudskog stadiona za vrijeme i nakon derbija protiv Hajduka sukobio se s dijelom domaćih navijača. Zoran Mamić je nakon utakmice, očekivano, branio starijeg brata.

22.3.2014.
17:18
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamićdanas se na Poljudu, za vrijeme derbi utakmice protiv Hajduka, verbalno sukobio sa dijelom navijača u blizini počasne lože, te je intrevenirala i skupina specijalnih policajaca.

Mamić je u 64. minuti, nakon što nije dosuđen prekršaj na jednim nogometašem Dinama, skočio sa svoje stolice u počasnoj loži i uzvikivao pogrdne riječi, na što mu se najprije suprostavio jedan od gledatelja koji je sjedio nekoliko metara udaljen od njega. Njih su se dvojica verbalno prepirali te se pokušali približiti jedan drugom, ali je došla skupina specijalnih policajaca i spriječila fizički kontakt između Mamića i tog gledatelja. Istodobno je više navijača u blizini lože počelo uzvikivati Mamiću pogrdne riječi i skandirati „cigane, cigane“, a on im je uzvraćao prkoseći uzdignutom rukom i grimasom na licu, ali od buke se nije čulo što je on uzvikivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se situcija smirila došlo je do novog izgreda na samom kraju dvoboja, kada se Mamić prvo verbalno, a potom, prema izjavama svjedoka, i fizički sukobio s jednim od Hajdukovih bivših nogometaša.

Nakon utakmice Zoran Mamić je rekao da nije vidio što je bilo na tribini i da ne zna jesu li navijači izazivali njegovog brata ili on njih, ali da svatko ima pravo slaviti pobjedu svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarovo pitanje da je Zdravko napao bivšeg Hajdukovig igrača Ivu Begu, Zoran je rekao "vjerojatno ne bez razloga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo