NEDOPUSTIVE CRNE RUPE / Mamić kritičan i nakon uvjerljive pobjede

Slavili su Modri sa 4:1, a zanimljivo je nakon susreta bilo vidjeti raspoloženje dvojice trenera - poraženi je bio zadovoljan, dok strateg pobjednika bio prilično kritičan prema svojim igračima.

27.10.2013.
18:06
VOYO logo

Dinamo je bez većih problema pobijedio Hrvatski dragovoljac u Maksimiru čime je zadržao korak s Hajdukom na čelu ljestvice MaxTv Prve lige. Slavili su Modri sa 4:1, a zanimljivo je nakon susreta bilo vidjeti raspoloženje dvojice trenera - poraženi je bio zadovoljan, dok strateg pobjednika bio prilično kritičan prema svojim igračima.

"Mogu biti relativno zadovoljan. Mi protiv momčadi koje su u našem rangu moramo tražiti pobjede. Naletjeli smo na raspoloženog Hajduka, pa na raspoloženi Dinamo koji izgleda puno bolje nego prije dva, tri tjedna. Svojim momcima ne mogu ništa zamjeriti. Da smo zabili kod 0:2 moglo se svašta dogoditi. No, ponavljam, protiv ovakvog protivnika ne trebamo se vaditi. Za tjedan dana dolazi Zadar i zato smo napravili neke rotacije u momčadi. To je borba za šest bodova, a ne tri jer je to naš direktni konkurent. Nadam se da će moji momci naći snage i motiva da se približimo zoni koja osigurava ostanak", izjavio je trener Dragovoljca DavorMladina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZoranMamić zahvalio se kolegi na komplimentima, no igrom svoje momčadi nije bio oduševljen...

"Ja osim pobjedom nisam baš sretan i zadovoljan. Bilo je puno elemenata u igri koji nisu bili onakvi kakvi mi želimo da budu i na kojima moramo raditi. Na odmoru smo tražili ono što smo zahtijevali i prije utakmice, da budemo maksimalno agresivni, da visoko vršimo pritisak, da igramo jednostavno i odgovorno, sve ono što nismo radili kod 2:0. To si možda možemo dozvoliti u nekim utakmicama hrvatskog prvenstva, ali u ozbiljnijim utakmicama takve rupe i nepoštivanje zahtjeva neće biti dobre", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo